Varosen puutarha logo

Tietoa meistä

Tietoa yrityksestä

Olemme vuonna 1977 Matti ja Raakel Varosen toimesta perustettu puutarha-alan ja vihannesten avomaatuotannon perheyritys Sulkavalla, Etelä-Savossa. Meiltä löydät laadukkaat kesäkukat, yrtit sekä vihannesten taimet ja paljon muuta valtavasta valikoimasta, edullisesti ja laadusta tinkimättä.

Olemme vuosien saatossa kehittäneet toimintaamme määrätietoisesti ja asiakaslähtöisesti parantaaksemme laatua ja valikoimaamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Meille on tärkeää, että sinä löydät haluamasi tuotteet suoraan puutarhaltamme ja saat asiantuntevaa apua kukkien hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Tuotantomme

Suurin osa kukkatuotannosta suuntautuu suoraan kuluttajille, mutta asiakkaitamme ovat myös taloyhtiöt, yritykset ja julkisyhteisöt, pyydä tarjous hyvissä ajoin niin keskustellaan lisää. Me olemme kukkatuotannossa keskittyneet pääosin yksivuotisiin kesäkukkiin, katso tuotteet hinnastosta ja tule käymään.

Toinen tuotantosuuntamme on avomaavihannekset. Olemme osakkaana Juvalla toimivassa Mestariviljelijät Oy:ssä, jonka kautta vihanneksemme ja salaattimme lähtevät ympäri Suomen myös Sinunkin ruokapöytääsi. Yrityksellämme on IP-sertifikaatti, joka on osoitus tuottamiemme elintarvikkeiden tuoteturvallisuudesta. Tuotteemme markkinoi Tuoreverkko Oy, Kuopiosta. Kysy vihanneksia myös suoraan puutarhaltamme!

Tule tutustumaan paikanpäälle, katso ajo-ohjeet täältä, niin löydät helposti perille!

TERVETULOA!

Galleria